PIĄTEK 6.03
17:00 – 17:15 Oficjalne rozpoczęcie targów
17:30 – 18:30 #akademiapiwnegoklubu Po co tu przyszliście, czyli o różnicy pomiędzy degustacją a piciem piwa – wykład połączony z degustacją (ZAPISY!)
[Piwny Klub]
18:45 – 19:15 Miód pitny. Jak powstaje i jak się go pije.
[Miodosytnia]
19:30 – 20:00 Piwa leżakowane w beczkach po miodzie pitnym.
[Łąkomin]
20.30 Panel prowadzony przez Docenta z polskieminibrowary.pl
21.30 – 22.10 koncert Ola i Szewcu
22.30 – 23.10 koncert Ola i Szewcu
Sale konferencyjne
17.00-21.00 Kurs sensoryczny I stopnia SALA A
[Michał Zieliński PSPD]
19.00-20.00 Degustacja komentowana piw kwaśnych SALA B
[Docent]
SOBOTA 7.03
14:00 – 14.45 Jubileusz Bractwa Piwnego
15:00 – 15:45 Płynna historia designu
[thirst.pl]
16:00 – 16:30 Sztuka degustacji
[Przemysław Iwanek]
17:00 – 17:30 ogłoszenie wyników Konkursu Premier Piwowarów 2020
17:45 – 18.15 Braggot. Czym jest, jak powstaje.
[Maciej Ciszewski, PSPD]
18:30 – 19:00 Historia łódzkiego browarnictwa.
[Ryszard Bonisławski]
19:15 – 20:05 Historia niemieckiego piwowarstwa.
[Jakub Eger, PSPD]
20:30 – 21.10 koncert 2m Acoustic trio
21:30 – 22:10 koncert 2m Acoustic trio
SALE KONFERENCYJNE:
14.00-17.00 Kurs sensoryczny II stopnia [Michał Zieliński PSPD] SALA A
18.00-19.00 Degustacja komentowana piw w stylu Stout [Przemysław Iwanek] SALA A
UWAGA!! Program może ulec zmianom!